U wilt alleen met het beste product werken, wij zorgen ervoor dat u die krijgt. Wij beheersen elke stap in het proces, wat bij ons begint bij inkoop. Dat houdt in dat we op bezoek gaan bij onze leveranciers, hun processen inspecteren en bij binnenkomst de producten.

Als we de producten bewerken of mixen met andere producten, dan borgen we alle deelprocessen en processtappen. Zo voldoen we bijvoorbeeld aan alle eisen van BRC (British Retail Consortium). Deze voedselveiligheidsnorm is gericht op de Europese bedrijven in de productie en retail. Het BRC-certificaat bewijst dat we de keten inkoop>productie>opslag>transport volledig beheersen qua voedselveiligheid.

We voldoen ook aan de eisen van RiskPlazaAudit+. Middels deze norm worden grondstofgevaren aantoonbaar geborgd volgens een ketengarantiesysteem. Voor u betekent dat zekerheid en simpelweg minder administratieve rompslomp. U hoeft bijvoorbeeld geen uitgebreide inkoopverificatie meer uit te voeren voor ons bedrijf of met enige regelmaat analyseresultaten bij ons op te vragen. Een simpele vermelding dat wij gecertificeerd zijn voor deze norm is voldoende.

Biologische producten en bijbehorende processen zijn onderworpen aan strenge, wettelijke voorschriften. Wij voldoen daaraan, getuige het BIO Certificaat wat we hiervoor gekregen hebben.

Ons kwaliteitsteam besteedt continue zorg aan het kwaliteitssysteem om de hoogst mogelijke kwaliteit van product en productieproces te realiseren. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft. Rechts vindt u al onze certificaten.