Het familiebedrijf Klaas de Poel B.V. is sinds 1957 een begrip als het gaat om de bevoorrading van broodbakkers, banketbakkers, koekbakkers en notenbars. Klaas de Poel B.V. is vanaf de oprichting gevestigd in Stroobos en beschikt, na een aantal verhuizingen, over 24.000 m³ magazijnruimte.

Veel productiebedrijven houden tegenwoordig zeer kleine hoeveelheden grondstoffen op voorraad. De slogan ‘just in time, ready to use’ is steeds vaker van toepassing.

Om adequaat in te kunnen spelen op het snel bevoorraden van onze afnemers hebben wij een groot gedeelte van het vervoer in eigen beheer. Een klein gedeelte van het vervoer hebben uit besteed aan een betrouwbare transporteur.

Wij hebben een permanente positie in de huidige markt voor toeleveringen in met name de bakkerij-industrie in Nederland. Wij zijn experts op het gebied van het voorbehandeling van zuidvruchten voor broodverwerking. Deze positie willen we in de toekomst alleen maar versterken en uitbreiden. Daarmee bedoelen we niet dat we "op de winkel passen", maar juist dat we blijven innoveren om op tijd in te kunnen springen op marktontwikkelingen. Wij investeren heel zwaar in onze mensen en productiemiddelen.

Wilt u weten wat dat voor u betekent, of wilt u eens een balletje opgooien over samenwerking, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor alle disciplines zijn gekwalificeerde medewerkers werkzaam die van tijd tot tijd hun kennis up-to-date houden en volgen daartoe gerichte cursussen. De voedselveiligheid staat voorop evenals de bedrijfsveiligheid. Ook onze chauffeurs zijn vakbekwaam en zich zeer bewust van uw voedselveiligheidseisen.

Hoofdkantoor

Groningerstreek 25
9871 PG Stroobos