Het familiebedrijf Klaas de Poel B.V. is sinds 1957 een begrip als het gaat om de bevoorrading van broodbakkers, banketbakkers, koekbakkers en notenbars. Klaas de Poel B.V. is vanaf de oprichting gevestigd in Stroobos en beschikt, na een aantal verhuizingen, over 24.000 m³ magazijnruimte.

Het bedrijf wordt gerund door dhr. Siebolt de Poel (eigenaar en directeur). Klaas de Poel B.V. is sinds de oprichting uitgegroeid tot een bedrijf van ca 25 medewerkers.

De inkoop- en verkoopafdeling wordt gerund door de directie en een drietal medewerkers. Logistiek en opslag is een team van 10 mensen terwijl de productieafdeling ook uit 10 mensen bestaat. Daarnaast wordt door drie mensen, welke uiteraard daartoe zijn opgeleid, het kwaliteitsmanagment gedaan.

Wij proberen wereldwijd de beste producten te kopen voor de industriële bakkerij in met name Nederland en de ons omringde landen. Ook behoren veel ambachtelijke bakkers tot onze klanten en tevens een groot aantal aanverwante bedrijven welke opereren in de levensmiddelenbranche.